Računovodski servis

Računovodsko podjetje Biro BONUS je bilo ustanovljeno v začetku devetdesetih let prejšnjega stoletja. Rasli in razvijali smo se skupaj z rastjo podjetništva na Slovenskem. Postali smo uporabniki in razvijalci sodobne informacijske tehnologije in nosilci sodobnih metod v računovodstvu. Vseskozi smo skrbeli tudi za razvoj in strokovno rast zaposlenih, ter prispevali k dvigu podjetniške kulture v državi.
Danes je računovodstvo Biro BONUS eno vodilnih računovodskih podjetij v Sloveniji. Zadovoljne in uspešne stranke so nam zagotovilo, da smo na pravi poti, in hkrati obveza, da vztrajamo pri svoji zavezi k strokovnosti, kakovosti in etičnemu ravnanju.

Lokacija ni ovira

Delujemo na dveh lokacijah; v Ljubljani (Leskoškova 9/E, Ljubljana), ter v Novem mestu (Kočevarjeva 1, Novo mesto). S pomočjo sodobnih komunikacijskih poti smo presegli geografske omejitve. Z uporabo elektronskega in brezpapirnega računovodstva lahko v vsakem trenutku pridemo v vašo pisarno.

Strokovnjaki za vaše premoženje

Računovodstvo Biro BONUS zaposluje nekaj manj kot dvajset visoko usposobljenih in odgovornih ljudi, ki strokovno in vestno skrbijo za računovodsko in davčno plat poslovanja svojih strank in bdijo nad njihovim premoženjem. Uspeli smo združiti energijo in iniciativnost mladosti z izkušnjami in preudarnostjo zrelejših let. Strankam tako ponujamo najsodobnejše oblike računovodenja in hkrati ohranjamo najvišjo stopnjo varnosti ter zanesljivosti.

Individualni pristop

Razdeljeni smo v majhne skupine, na čelu katere je računovodkinja. Skupina dveh do treh zaposlenih tvori celoto, ki v celoti obvladuje odnose s stranko. Zagotavljamo individualen pristop in celostno obvladovanje posamezne stranke, saj skupina podrobno pozna poslovanje podjetja. Hkrati pa smo veliki, zato zmoremo reševati tudi velika vprašanja in probleme, ki zahtevajo projektni pristop.

Pri nas ste na varnem

Varnost vašega premoženja, ki jo napačne računovodske ali davčne informacije ali odločitve lahko velikokrat zamajejo, je za nas na prvem mestu. Zagotavljamo vam maksimalno stopnjo strokovnosti in vestnosti, poleg tega pa redno vzdržujemo tudi zavarovanje za primer škodnega delovanja.
Kakovost je naša stalna skrb, že več kot deset let delujemo v sistemu ISO STANDARDA 9001.

Zaupajte računovodskemu podjetju Biro Bonus d.o.o., saj je vaše premoženje preveč dragoceno, da bi ga zaupali komerkoli!